Серина Уилямс поддържа форма в напреднала бременност! (Снимка)

by / Коментарите са изключени за Серина Уилямс поддържа форма в напреднала бременност! (Снимка) / 10 View / август 8, 2017

 

Пречка ли е огромният корем за тренировките? Не и ако се казваш Серена Уилямс и дори да си „много бременна“, пише Cosmopolitan. 35-годишната тенисистка публикува на страницата си в Instagram видео с тренировки, с което потресе последователите си в интернет. Уилямс показа само няколко упражнения от спортната зала, но това на секундата разбуни у публиката, която я засипа с коментари, че явно е решила да тренира до самото раждане и веднага след събитието да се върне в големия тенис.

Вече стана известно и че Серена и любимият ѝ Алексис Оханян очакват момиче. По-точно, че се надяват бебето да е от женски пол, но дали надеждите им ще се изпълнят, ще разберат, когато мъникът се появи на бял свят.

„Готвим се за изненадата. Ще кажа така – досещаме се, че е момиче. Серена, бременна спечели Откритото първенство на Австралия, затова ѝ се струва, че ще имаме момиче, защото само жена може да бъде толкова силна, за да премине през това, през което премина тя“ – разказа Алексис. Освен че не спира с тренировките, Серена не е престанала и да протестира срещу дискриминацията. Малко по-рано тя поздрави всички тъмнокожи жени с Деня на равноправното заплащане на труда, пишейки дълго есе, в което изрази недоволството си от дискриминацията към чернокожите представителки на нежния пол.

Хонорарът на тъмнокожите жени е с 37% по-малък от заплатата на мъжа, което означава, че на всеки долар, който получава той, жената изкарва едва 63 цента.

„Да се справи човек с дискриминацията и сексизма е много по-сложно, отколкото да подобри рекорд в турнирите на Големия шлем“ – написа Серена.

Източник: hotnews.bg

Коментари

comments