Мария Шарапова снима фотосесия за сп. Hamptons! (Снимки)

by / Коментарите са изключени за Мария Шарапова снима фотосесия за сп. Hamptons! (Снимки) / 23 View / август 25, 2017

Една от най-сексапилните съвременни спортистки − тенисистката Мария Шарапова − показа своето красиво тяло в плажна фотосесия за сп. Hamptons. Руската ракета и бивше гадже на българската тенис звезда Григор Димитров позира в оскъдно облекло пред фотографите на популярното издание. Нейна снимка краси и корицата на списанието. Междувременно стана ясно, че Маша е получила и покана за участие във „Флашинг Медоус“ за US Open − един от четирите тенис турнира, сформиращи т.нар. Голям шлем. Останалите са Australian Open, Rolland Garros и Wimbledon.

Затова и американските фенове побързаха да определят фотосесията като своеобразно подгряване за завръщането на Шарапова в Северна Америка след неотдавнашния допинг скандал, в който беше замесено името на рускинята. В интервюто, съпровождащо фотосесията в списанието, тенисистката споделя, че не е смятала да се състезава след Олимпийските игри в Рио де Жанейро през миналата година, а по време на наказанието си от 15 месеца тя е успяла да обмисли ситуацията и да си направи изводи, пишат от avtora.com.

„Когато загубиш дадено нещо, никога можеш да си сигурен дали ще си го върнеш. Така че в момента се чувствам щастливка“ − признава звездата.

Източник: hotnews.bg

Коментари

comments