Стана ясно какъв ще бъде пола на третото дете на Ким Кардашиян и Кание Уест!

by / Коментарите са изключени за Стана ясно какъв ще бъде пола на третото дете на Ким Кардашиян и Кание Уест! / 18 View / септември 9, 2017

IMG_5796

Ким Кардашиян и Кание Уест са в очакване на третата си рожба, благодарение на сурогатна майка. А сега стана ясно и какъв е пола на бебето.
Детето ще бъде момиченце, а близки до двойката разкриват, че те са на седмото небе от щастие. Новото попълнение на фамилията трябва да се появи на бял свят през януари.
Ким отдавна търсела сурогатна майка, но едва напоследък открила идеалната кандидатка. Кардашиян и Уест много държат бебето им да се роди здраво. Затова и двамата имат специални изисквания към майката. Жената е получила 45 хиляди долара, а в замяна не трябва да си боядисва косата, да влиза в джакузи, сауни и горещи вани, никаква употреба на алкохол, наркотици и цигари и не може да яде сурова риба. На майката се разрешава само една кофеинова напитка за деня.

Ким Кардашиян няма възможност да роди третото си дете, заради усложнения с втората й бременност. Тя имаше проблем с плацентата, който ще застраши живота й при евентуално трето износване на плода. Поради тази причина семейството решило да заложи на сурогатна майка за третото попълнение.

Източник: missbloom.bg

Коментари

comments