Криско направи изненадващо признание за личния си живот!

by / Коментарите са изключени за Криско направи изненадващо признание за личния си живот! / 27 View / септември 11, 2017

IMG_5819

Любимецът на младата българска публика – рапърът Криско, направи изненадващо признание за личния си живот.

“Готов съм за деца! Искам да съм млад родител”, сподели изпълнителят, който отново е част от журито на новия сезон на “Х Фактор”, пише MissBloom. Криско в момента има връзка с танцьорката Цвети, но предпочита да държи личните им отношения далеч от обществения интерес. Рапърът категоричен, че приятелката му иска същото в момента, така че съвсем скоро очакваме хубави новини. Двамата обаче все още не мислят за сватба.

Може би повече подробности за връзката си Криско ще разкрие в автобиографичната си книга, която ще издаде по случай 10-годишнината му на музикалната сцена.

“Сам си я пиша!”, уточнява Криско. Освен за любовта и музиката, той ще разкаже и за хората, които са му помогнали, както и за тези, с които е приключил отношения с тях.

“В този живот все някой се сърди. Не ме притеснява това нещо, аз съм го написал, защото това е моят живот… Все пак съм дипломатичен и не на всички съм написал имената, но съм ги описал, така че трябва малко, за да се сетиш за кой става въпрос“, казва изпълнителят.

Източник: hotnews.bg

Коментари

comments