Никол Шерцингер: “Направих много, за да отида в колеж – бях гримьор, пеех опера в италиански ресторант…”

by / Коментарите са изключени за Никол Шерцингер: “Направих много, за да отида в колеж – бях гримьор, пеех опера в италиански ресторант…” / 20 View / септември 12, 2017

Днес Никол Шерцингер е една от най-известните изпълнителки в света и в банковата си сметка има милиони, но това не винаги е било така.

Певицата никога не е криела, че семейството й е имало финансови проблеми и им се е налагало да правят големи жертви, за да получи тя своето образование. Тъй като родителите й не разполагали със средства, за да пратят Никол в колеж, тя трябвало да започне да работи от съвсем млада. Шерцингер преминала през редица нископлатени работни места, за да спести пари за своето учение.

“Направих много, за да отида в колеж – бях гримьор, пеех опера в италиански ресторант…”, споделя днес певицата. Тя разкрива, че дори й се налагало да дарява кръв срещу пари.

Днес 39-годишната Никол е изключително горда от положените усилия, които я довели до сбъдването на мечтата й. И тя си е взела поука – въпреки милионите в банковата си сметка, тя се е научила как да бъде пестелива и внимателно обмисля разходите си.

Източник: missbloom.bg

Коментари

comments