Мария Шарапова представи своята книга: „Неудържима: моят живот досега“

by / Коментарите са изключени за Мария Шарапова представи своята книга: „Неудържима: моят живот досега“ / 16 View / септември 13, 2017

Днес е световната премиера на автобиографичната книга на Мария Шарапова „Неудържима: моят живот досега”, в която тя е болезнено откровена и истинска, коментира допинг скандала, Григор Димитров, волята за победа.

„Когато парите започнаха да идват… научих нещо. Сякаш изведнъж бях проумяла истината за света. За първи път разбрах за какво е всичко. Тенисът беше спорт, но не беше само спорт. Той беше страст, но не беше само страст. Той беше бизнес. Той беше пари. Той беше стабилност за семейството ми. Вече го бях разбрала. Може би ще си помислите, че това ме е разстроило или объркало, но стана точно обратното. Най-накрая осъзнах защо правя това. Най-накрая разбрах какви са залозите. Най-накрая всичко придоби смисъл. От този момент насетне задачата ми стана пределно ясна – просто излизай и побеждавай“, казва тя в книгата, която ще излезе на родния пазар през ноември от издателство „Хермес“.

Източник: eva.bg

Коментари

comments