Мегз се жертва от човещина към Алфредо

by / Коментарите са изключени за Мегз се жертва от човещина към Алфредо / 16 View / октомври 13, 2017

Топ дизайнерката – Миглена Каканашева – Мегз, устоя на всички провокации на VIP Brother, на обидите на Енджи и Цуни, които я наричаха лицемерка, не човек, психарка и т.н., но единствено човещината, разбирането от страна на Алфредо Торес я накараха да пожертва принципите си в името на неговата толерантност. Алфредо стигна до крайност да прескочи оградата на къщата, бягайки през капандурата в спалнята на Сашка, Цуни бе на косъм да нареже с нож дрехите на Мегз, а истерията на Енджи я показа в нова светлина  и всичко това в следствие на факта, че Меги отстоява до край своите принципи и не върви по свирката на продуцентите. „Стадото“ от съквартиранти, влязло в Къщата, за да заслужи хонорара си, няма морални устои, няма каузи, няма лична житейска мисия, а само чуждопоклонничество. Именно за това тя остава неразбрана и хулена от другите, за които нейната ценностна система е непонятна, а те не са научени на либералност.

Мегз влезе в поредната пряка битка с всички – групово, без да се притеснява, че ще получи масови номинации, защото тя не се отклонява и за миг от личната си мисия, от своя собствен сценарий. Защото не Big Brother определя сюжетните линии в този сезон, а Мегз го кара да импровизира, спрямо нейните действие.
В крайна сметка не тежките наказания, а разбирането от страна на Алфредо, накараха Мегз да облече отново монашеските одежди, за сметка на дизайнерските си тоалети.

 

Коментари

comments