Мегз с поредна саможертва, пожела да яде отпадъци!

by / Коментарите са изключени за Мегз с поредна саможертва, пожела да яде отпадъци! / 18 View / октомври 19, 2017

След  като Big Brother санкционира Съквартирантите с 50 лв. от седмичния бюджет, заради силния характер и принципи на Мегз, която си отстоява искането, да бъде наричана с бизнес-артистичния си псевдоним. Енджи се разгневи и каза на дизайнерката, че не трябва да яде до края на седмицата.
unnamed (1)
Каканашева упорито отказваше храна и отстояваше позицията си, заявявайки че „Мегз е по- силна и устойчива от Миглена“. Но Big Brother реши, че здравето на Съквартирантите е най- важно и помоли дизайнерката да се храни, в противен случай ще наложи нови санкции.

Това не се хареса на Мегз, но оказвайки се между чука и наковалнята, тя помоли Шефа да й приготви нещо с вторични продукти или неща, които не са част от бюджета. Тя директно пожела да яде отпадъци, като започна да размишлява, дали кулинарят не може да й приготви нещо от плат или от маргаритките на двора. Така с общи усилия, стигнаха до консенсус, Мегз да яде попара, приготвена от водата на изкиснатото сирене и стар, твърд хляб. Енджи се подразни на това и не пропусна възможност отново да нападне дизайнерката. Следващата седмица те ще се изправят в директен двубой за оставането във формата, тъй като наред с Тото, Алфредо и Ваня Щерева, са номинирани за изгонване.

Коментари

comments