Николета Кръстева с две номинации в DIBLA Design Awards 2017

by / Коментарите са изключени за Николета Кръстева с две номинации в DIBLA Design Awards 2017 / 38 View / ноември 22, 2017

Тази вечер, на 22 ноември в Sofia Event Center,  ще се проведе най-значимото събитие за дизайнерския бранш в България – Dibla Design Awards. След отсяване измежду 200 кандидатури, интериорната дизайнерка Николета Кръстева (EXTRAVAGANCE Design), чието име особено много нашумя през последната година с доста активности и инициативи, е сред достигналите финала. Тя е номинирана с цели два интериора, в категория „Дизайн на апартамент“ – частно жилище в Бургас и „Дизайн на работно място“ – адвокатска кантора, а зад избора на победител стои  авторитетната оценка на 16-те международни специалисти от тазгодишното жури. То се състои от изявени български и чуждестранни дизайнери, архитекти, преподаватели от най-престижните учебни заведения в Европа, емблематични представители на бизнеса, хора с доказан вкус, авторитет и обществено реноме. Журито ще има нелеката задача да оценява постъпилите проекти по десет точкова система, стриктно следейки за общото въздействие, цялостност, оптимизация на пространството, ергономичност, точност при визуалното представяне и оригиналност.

Нейните интериори ще бъдат включени в информационния каталог на Церемонията, който ще бъде разпространявана по време на събитието сред над 650 подбрани гости – представители на българския бизнес елит и водещи медии, потенциални клиенти и инвеститори.

Коментари

comments