Феновете разкриха шокираща конспирация около бебето на Ким Кардашиян (СНИМКИ)

by / Коментарите са изключени за Феновете разкриха шокираща конспирация около бебето на Ким Кардашиян (СНИМКИ) / 44 View / януари 21, 2018

Ким Кардашиян и Кание Уест станаха родители за трети път. Но самоличността на жената, износила детето за звездната двойка, продължава да вълнува почитателите на Ким.

Щастливите родители засега само съобщиха за появата на детето на бял свят в мрежата и не разгласяват никакви други подробности около малчугана, дори и неговото име. Но феновете на семейство Кардашиян не могат да се успокоят и не престават да гадаят, кой е износил момиченцето за светската лъвица. 

Потребителите са единодушни, че сурогатната майка е не коя да е, а самата сестра на Ким – Кайли Дженър. По-рано в медиите се появи информация, че момичето е бременно. Но така и никой не успя да спипа момичето с порасналия корем.

  Провокативно бе и изявлението на потребител в Туитър, който публикува скрийншот от кореспонденция с познат, който работи в болницата, където е родила загадъчната сурогатна майка. „Ким и Кайли са в болницата в един и същи ден. Съвпадение?“, пише KylieEricaMar. „Пишат, че Кайли ще роди тези дни. И Ким скоро трябва да има дете. Всичко е много странно“, казва на свой ред TyeTCH. „Струва ми се, че Кайли тихичко е износила детето и го е дала на Ким. Вероятно сега ще се крие още известно време. Във всеки случай, радвам се за тях, че семейството им стана с един член по-голямо. Поздравявам ги“, пише на свой ред 412_steph.

Дали наистина Дженър е бременна и е сурогатната майка на Ким, времето ще покаже, както и внимателното разследване на почитателите на звездното семейство. 

Коментари

comments