Силконки наляха 1.2 млн. в пазвите! Джулката смени гърдите си за 20 бона, Виктория Петрова с импланти за 10 хилядарки + още …

by / Коментарите са изключени за Силконки наляха 1.2 млн. в пазвите! Джулката смени гърдите си за 20 бона, Виктория Петрова с импланти за 10 хилядарки + още … / 40 View / януари 21, 2018

Родните плеймейтки слагат и сменят гърдите си през ден. По бегли изчисления ако съберем всички изкусителки у нас, можем да кажем, че са наляли общо около един милион и двеста хиляди лева в пазвите си, пише „Телеграф“. Предлагаме ви няколко от мацките, които пръснаха куп пари за нови цици.

Миската Джулиана Гани е дала около 20 бона за двата си чифта гърди. Първоначално Джулката се носеше с 600кубика, но преди година ги смени за 1000 кубика.

Първата носителка на титлата Мис Силикон Йоана Христова е увеличила гърдите си до неузнаваемост. В момента дамата има по 1050 кубика във всяка гърда. С тази си стъпка силиконката слага всички сексбомби в малкия си джоб. Корекцията е направена неотдавна, а Йоана я показа по време на плаж.

Двойна сума за цици е платила за 3 години и настоящата носителка на титлата Виктория Петрова.Красавицата е сменила имплантите си в турска клиника, става ясно от снимки, които Вики сподели в социалните мрежи. За новите си придобивки с е бръкнала 10 бона.

Родните фолк диви също са наляли завидно количество пари в силиконовите си бюстове. Според слуховете най-големият силиконов бюст в чалгата е на македонката Елена Велевска. Едно време с пищни и естествени бюстове се хвалеха Преслава и Деси Слава, но след това и двете се подложиха на корекция за намаляване и оформяне на тази част от тялото си.

Жената с най-големи гърди във Великобритания, 51-годишната Шарън Пъркинс, се засели в България. След развод със съпруга си тя инвестирала парите от обезщетението в уголемяване на и без това големите си гърди. Първата й операция по уголемяване на бюста струвала 4500 паунда, след време си направила нова за 5500 паунда и размерът на гърдите й станал 32ММ. Така във всяка от гърдите си има по 1500 кубика силикон. С останалата част от обезщетението си купила къща в България, пише „Телеграф“.

Коментари

comments