Вижте как бъдеща мама съобщи на таткото, пола на бебето им, по нестандартен начин

by / Коментарите са изключени за Вижте как бъдеща мама съобщи на таткото, пола на бебето им, по нестандартен начин / 1437 View / януари 26, 2018

Една световна тенденция, която тръгна от Бразилия и тепърва завладява Европа, вече е и в България, а именно „съобщаване на пола на бебето по нестандартен начин“. Организацията и реализацията на самата изненада изобилства от емоции, а главен съучастник на бъдещите мами в този епичен момент, е екипът на парти агенция Best Baby. Мария е една от първите мами, които имаха търпението да не кажат пола на бебето още при съобщаването от доктора, а с много вълнение му подготви обявяване, което го остави без думи от щастие! След лекарския преглед, на който Мария по нейно настояване отишла сама, с Васил „решили“ да се почерпят в сладкарничка, в която тя да му сподели какво бебче чакат.

На входа на Best Baby Cakes, ги очаквала нестандартна изненада, но не предполагаемата торта, а огромен златен балон, наподобяващ подарък. В първия миг Васил бил в недоумение, но секунди по-късно Мария му връчила игличка, с която да спука балона, ала „Boy or Girl“…..за да е по-продължително нетърпението, игличката не е каква да е, а за гоблен – с тъпо връхче. Когато обаче желанието да разбереш дали ще имаш син или дъщеричка е по-силно от всичко, успяваш още от втория път да останеш безмълвен при излитането на сини балони към небето и разпръскването на хиляди сини конфетки. Официално и потвърдено: „Ще имаме момченце!“.

 

Снимки: Добромир Спасов

Емоцията на Мария и Васил зареди с позитивно настроение всички случайни свидетели, които изживяха с тях този незабравим момент и бурно ги аплодираха.

Снимки: Добромир Спасов

Друга версия на това съобщаване, е разрязването на торта, чийто пълнеж съответно е или син, или розов, според пола на бебчо. За тези и още много идеи всички бъдещи родители могат да се свържат с екипа на Best Baby през facebook профила на агенцията или на e-mail: bestbabybg@gmail.com

А ето и цялото видео, чрез което можете да съпреживеете емоционалния миг на Мария и Васил Веселинови:

 

Коментари

comments