Как изглеждат яхтите на най-богатите футболисти

by / Коментарите са изключени за Как изглеждат яхтите на най-богатите футболисти / 27 View / февруари 19, 2018

Най-добрите футболисти в света могат да си позволят луксозен живот. Те не само че имат частни самолети, суперскъпи коли и къщи, в които обикновен човек може да се изгуби, но и се радват на огромни яхти, сравнявани с Ферари на морето.

5. Уейн Рууни – яхта „Pershing 90”, цена – 3 млн. паунда

“Pershing 90” има пет спални, пет бани и хол, който може да събере до 8 гости – перфектна за цялото голямо семейство на футболиста и близките му. Тя е построена през 2013 годна и е дълга близо 28 метра.

4. Дейвид Бекъм – яхта “Horizon E88”, цена – 3.8 млн. паунда

„Е88“ е наричана „Изтънчената дама“ в света на яхтите, което чудесно пасва на начина на живот на семейство Бекъм. На нея има място за осем души и може да достигне скорост от 60 км/ч – чудесно за откритото море около Маями. На борда има дори фитнес, в който всеки може да поддържа формата си. Дълга е 28,5 метра и има четири огромни и луксозно обзаведени спални, както и две стаи за екипажа.

3. Серхио Рамос – яхта „Fairline Squadron 78”, цена – 4,8 млн. паунда

Само няколко дни преди финала за Шампионската лига през 2017 година, Серхио Рамос реши да се отдаде на пълен релакс на борда на тази суперяхта. Той си отпочина добре в Ибиса в компанията на съотборниците си Лука Модрич и Лукас Васкес. Въпреки че е малко по-къса от тези на Рууни и Бекъм (23,7 метра), на яхтата не й липсват екстри. В нея има четири стаи – две спални и две за гости, а скоростта, която може да развие достига 57 км/ч. Освен това да не забравяме, че на нея има няколко джета, допринасяащи още повече за доброто изкарване в открито море.

2. Кристиано Роналдо – яхта“Palmer Johnson Ascari”, цена – 7,5 млн. паунда

Най-добрият футболист в света, който наскоро навърши 33 години, обича да прави нещата винаги по възможно най-перфектния начин. Ето защо 28-метровата му яхта е оборудвана с какво ли не, включително ВИП стая за него самия, когато е на борда. Освен това на нея има достатъчно места, където той и останалите му девет гости да хващат хубав тен. Това определено е яхта, пригодена за големи партита.

1. Лионел Меси – яхта „Maiora Seven C”, цена – 10 млн. паунда

Може в момента да е вторият най-добър футболист в света, но пък може да се похвали с най-скъпата и луксозна яхта. Звездата на Барселона е фен на Ибиса и обича да се размотава край бреговете на испанския курорт с „Maiora Seven C”. В нея има четири спални, включително и ВИП стая с огромна спалня, а на борда й не лиспват и всякакви играчки за големи, като джетове, каяци и водни ски.

Коментари

comments