Вижте кои са жените до Башар Рахал

by / Коментарите са изключени за Вижте кои са жените до Башар Рахал / 11 View / юли 9, 2018

Актьорът Башар Рахал не се разделя с децата си по време на техния престой в България. По всичко личи, че той се стреми да използва всяка секунда, за да бъде със своите наследнички Клои и Инди, та дори и докато подновява застраховките си. Актьорът бе засечен по време на среща със застрахователния му консултат, с който явно уреждаха подробностите около подновяването на документите за новите му полици. Двете му дъщери пък бяха неотлъчно до него през цялото време и изчакаха търпеливо баща им да си свърши работата в Bul Ins.
Припомняме ви, че момичетата на Рахал живеят с майка си в САЩ, където прекарват по голямата част от годината. През летните ваканции обаче девойките посещават татко си. Изглежда, че и това лято те не са пропуснали да спязят традицията и са пристигнали на родна почва, за да отделят време за баща си. Клои дори взе участие в хитовия филм „Привличане“, който предизвика небивал интерес сред зрителите и дори пребори няколко холивудски заглавия. Лентата се нарежда сред най-гледаните български филми за последните години, а положителните отзиви не спират да валят и до днес.


Междувременно актьорът се стреми да разнообразява ежедневието на момичетата си, докато са в България по всякакъв начин. Всеизвестен факт е, че той обожава децата си и очаква с нетърпение горещите месеци от годината, именно защото ще ги прекара с тях. „Ходим на къмпинги, за да бъдем пълноценно заедно. Аз също пътувам до САЩ през учебната година, за да ги виждам. Разкъсвам се между два континента, но всяка минута, прекарана с близките ми, ме прави щастлив и си заслужава“, казва Башар в интервю за родна медия преди време.

Коментари

comments