Цялото разтърсващо интервю на Николета Лозанова (прочетете тук)

by / Коментарите са изключени за Цялото разтърсващо интервю на Николета Лозанова (прочетете тук) / 201 View / май 19, 2016

Интервюто на Николета Лозанова в Папараци, в което тя говори откровено за развода си в Валери и отношенията си с Алисия се превърна в тема номер едно в родните медии. Вестник Галерия помести цялото интервю.

В следващите редове можете да видите пълния текст на откровеното интервю на водещата на Папараци пред Кристина Патрашкова.

Кристина: Здравей Николета, днес си тук пред мен, за да спазиш едно твое обещание. Обещание, което касае отношенията между теб и твоя съпруг Валери Божинов. Очевидно моментът да говориш е настъпил. Права ли съм или греша?

Николета: Не грешиш  Криси. Права си, това е точна така. Моментът да говоря за отношенията между мен и Валери настъпи. Много малко хора ме познават истински и знаят, че аз съм човек, който спазва обещанията си и държи на думата си. Темата за раздялата ми с Валери от години е номер 1 за жълтия печат. Прочетох какво ли не. Разведоха ме около 100 пъти. Сега обаче е време да говоря аз. Искам много дебело да подчертая, че това е първото и единствено интервю, което давам по темата и други няма да има. Ако някой е очаквал сапунен сериал или поредният  цирк с плачещи жени по диванчетата трябва да го разочаровам. Аз се казвам Николета Лозанова.

Кристина: Да, наистина темата е изключително актуална, прочетохме какво ли не за нея, но наистина никой не знае каква е истината. Затова аз ще си позволява да ти задам въпросът директно: Има ли развод между теб и Валери Божинов.

Николета: Донесла съм  да ти покажа входящият номер от молбата за развод, която подадох на 2 май понеделник , заедно с моя адвокат. Сама взех това решение, сама подадох молбата и сама искам да обявя това. Ако някой не е чул мога да му го повторяз за да не чета после пак приказки от 1001 нощ.

Кристина: Защо чак сега се случва този развод? Вие сте разделени близо 1 година, защо сега подаде молбата за развод?

Николета: Защото сега му дойде времето. Така съм преценила, така съм направила. Разводът ми по документи скоро ще бъде факт. Понякога най-трудните въпроси имат най-простия отговор.

Кристина: Разводът по взаимно съгласие ли ще бъде или по вина?

Николета:  Разводът ще бъде по взаимно съгласие. Аз съм подала такива документи. Имам и такива намерения – целият процес да се случи цивилизовано, без циркове, без свидетели, без излишна драма, без панаири.

Кристина: Това са хубави намерения, но дали ще се случи точно така?

Николета: Това са моите намерения, заявявам го открито без грам спекулация. Какво и как ще се случи само Господ знае.

Кристина: Това означава ли, че с Валери сте стигнали до споразумение за условията на развода.

Николета: Това означава, че моят адвокат е изготвил споразумение за условията. Той е в контакт с Валери и неговите адвокати. Аз лично не мисля, че има нещо, което да обсъждаме повече.

Кристина: Какви са твоите претенции ?

Николета:  Няма да влизам в детайли. Нямам претенции за космически издръжки и апетит към състоянието на Валери.  Мога още сега да успокоя всички, че нашите условия, не са по-различни от тези на обикновените хора, които се развеждат. Така, че ако започнете да четете за безумни суми и условия, да знаете че това е лъжа. Споразумението касае само и единствено дъщеря ми Никол. За мен самата нямам никакви финансови претенции!

Кристина: Тоест лично ти нямаш финансови претенции към Валери за самата теб?

 

Николета: Да, точно така. В споразумението за развода е посочена една конкретна сума за издръжката на Никол и нейното бъдеще. Тази сума е месечна, абсолютно нормална за стандарта в България. И в момента, в който някой почне да си фантазира суми от порядъка на 5, 10 или 20 хиляди на месец, нека това му тежи на съвестта.

Кристина: Малко съм изненадана от това, което ми казваш. В медиите винаги съм чела, че имаш зверски претенции към милионите на Валери, че чакаш огромна сума, че чакаш милионите от неустойката му към футболен клуб Спортинг, за да се разведеш, че го изнудваш, че ламптиш за парите му, че не му даваш развод…

Николета:  Не, нямам такива претенции. Дори не знам, докъде са стигнали съдебните битки на Валери и Спортинг. Съжалявам, ако разочаровам някой.

Кристина: Ти самата говорила ли си с Валери за вашия развод?

Николета: Не, не съм говорила. Говорили са моите адвокати.Каквото е имало да си казваме с Валери, сме си го казали очи в очи. Той ме е избрал за негова жена, предложил ми е да бъда негова съпруга, обичал ме е и ме е уважавал. Аз също. Всяко начало има край. Краят на нашият брак вече е факт.

Кристина: Извинявай, че ще те попитам така директно, но в медиите прочетох че той не е успял да присъства на рождения ден на Никол. Това ли е причината, да вземеш решение да подадеш молба за развод?

Николета: Това, което мога да ти кажа е че Никол бе най-щастливото дете на рождения си ден.

Кристина: А ти щастлива ли беше?

Николета: Ще ти отговоря по същия начин. На рождения си ден, Никол бе най-щастливото дете на света.

Кристина: Аз мога да чета между редовете на думите ти, мисля че и зрителите могат. Понякога е излишно да коментираш нещо. Разбрах те правилно. Дано и зрителите да са те разбрали.

Николета, ти  си в епицентъра на медийния шум. Около името ти винаги е имало и ще има множество спекулации. Моля те нека да поговорим затова, защо си такъв трън в очите на другите. Защо е цялата тази злоба, която се излиза върху теб?
Николета: Криси, аз много отдавна не мога да се трогна от писанията по мой адрес. На всеки час излиза по някоя статия по мой адрес. Каква ли не бях, с кого ли не спах. Истината е че таблоидната  преса и жълтите сайтове живеят от името ми. Това е бизнес. Името ми продава.Разбирам колегите, не им се сърдя.Но не разбирам, как може да има толкова злобни хора и дребни душици особено в интернет пространството. Ти разбираш ли, колко нещастен и самотен човек трябва да си, за да се храниш от злобата. Понякога не мога да повярвам докъде може да стигне човек в омразата си. Те могат да намерят нещо негативно във всяко положително нещо.Това са хора без душа, скрили се зад монитора на компютъра и са си помислили, че са богове. Това са едни празни създания.

Патрашкова: Николета, нека да бъдем по-конкретни. Истина ли е че имаш любовник политик, който ти дава по 20 хиляди лева на месец в плик?

Николета: Между другото струвам малко повече от 20 хиляди лева на месец. И не, нямам любовник политик и няма и да имам. Не познавам лично нито един български политик. Пари на ръка не съм получавала от 6 , 7 клас, когато родителите са ми давали пари за закуски в училище.

Патрашкова: Николета, имала ли си любовник – свинар, фермер или както искаш го наречи влиятелен бизнесмен, който се занимава с подобни неща. Заглавието „Николета спи със свинар”, често може да бъде видяно в пресата.

Николета: След като до скоро постоянно ме забременяваха, сега ми преписват връзки с измислени герои, то очаквам в близко бъдеще да бъда вкарана и в терористична групировка. Поредната нелепост!

Патрашкова: Николета, била ли си интимна със столичния бизнесмен Георги Станов- Бирмата, който е бившо гадже на Преслава, а в момента има връзка с Алисия?

 

Николета: С Жоро сме близки приятели, двамата много пъти сме се смели, как е минал през кревата ми. Не, никога не е имало нещо подобно. Изключително щастлива съм, че двамата с Алисия са заедно и се обичат. Мисля, че Алисия намери своя човек. Пожелавам и да бъде толкова истински обичана, колкото заслужава.

Патрашкова: Като каза Алисия, истина ли е че заради войната между вас страдат децата ви? Че не ги пускате да се виждат заедно?

Николета: Това е пълна лъжа. Валери и Никол се обичат изключително много, виждат се всеки път, когато поискат. Никол е много смешна, защото тя постоянно иска да целува и прегръща Валерко. А той като нейн батко се държи много мило с нея. Наистина са много сладки и чаровни. Колкото до войната с Алисия, такава няма! Трети лица са били причината за дразгите между нас.

Патрашкова: Нека да се върнем малко отново към Валери. Една негова реплика взриви България. Става дума за малките котета и скандалните му чатове.

 

Николета: Криси, аз уважавам Валери. Каквото и както да е направил, с която и да се е забавлявал, с която и да е спал или свалял, аз не мога да го съдя. Искал го е, направил го е. Всеки сам си носи кръста. Но не уважавам малки момиченца, които докато гледат през прозореца на общежитието си в студентски град към центъра на София, са готови за едно уиски да се продадат. Не уважавам тяхното маниакално желание да станат известни. Да си пускат сами чатовете с Валери, за да си вдигнат цената. Макар че колко точно да си я вдигнат. Най-много от 2.60 да станат 3.60. Това, че всяко от въпросните момичета иска да е на мое място, да спи с моя мъж, мен не ме вълнува. За мен те не съществуват. Това, че Валери ги е ползвал катоевтини секс играчки, трябва да обижда тях не мен. Това, че са под общ знаменател – малки котета – трябва да обижда родителите им. Няма как ме дразнят момиченца, коите са без имена. Някой може ли да ми каже име и фамилия, на момичето със секс чата на Валери, защото аз не мога да се сетя.

Кристина: Някои хора обаче обвиняват теб за всички жълти заглавия, които се изсипват върху Валери. Според медиите ти си склонна да съсипеш живота на Валери.

Николета: Криси, защо да го правя? За да се срамува един ден дъщеря ми от името на баща си ли? Който каквото си направи сам, никой друг не може да му го направи. Валери е правил много грешки и осъзнава голяма част от тях. Аз го уважавам и знам, чевинаги ще имам специално място в сърцето му. Не искам да разбивам ничий живот. Искам да живея моя собствен!  Искам  емоции, които да помня цял живот. Искам любов, а не война!

Патрашкова: Световните медии гръмнаха с новината, че си гадже на най-известният футболист на земята – Кристиано Роналдо. Това истина ли е или не е? Познаваш ли наистина КристианоРоналдо?

 

Николета: Криси, мисля че е време да сложим край на днешното интервю. Някой друг път ще ти отговоря на този въпрос.

Коментари

comments