ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ОТ СВАТБАТА, ЛЮБОВ МОЯ!

by / Коментарите са изключени за ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ОТ СВАТБАТА, ЛЮБОВ МОЯ! / 2026 View / юни 14, 2016

чАз съм благословена, че имам теб! Благодаря на Бог, че в нашата житейска битка, до себе си ще имам именно теб! През тези няколко години, в които сме заедно, спечелихме много победи, заедно, ръка за ръка, и в оставащите ще бъде твой съотборник, твоя опора, твоето второ АЗ.

Точно преди една година на този ден, когато официално ти казах заветното „ДА“, ти обещах:

 

  1. „Обещавам да бъда с теб в трудни времена“

Всеки може да остане с теб през слънчевите дни, аз ще държа чадъра над главата ти във всички дъждовни дни и няма да пускам ръката ти през житейските бури. Когато ти обещая да съм с теб „в здраве и болест“ си давам сметка, че болестта може да не е обикновена настинка. Във всяко предизвикателство, аз ще съм с теб.

  1. „Обещавам винаги да си ми приоритет“

Да, стремя се към успеха. Да, искам кариера и повишение. Да, искам собствен бизнес, но никога няма да позволя моите амбиции да те поставят в ситуация да се чувстваш на второ място. Никога няма да те неглижирам, защото знам, че кариерата не топли, но ръцете ти ще ме сгреят. Аз обещавам, че ще намеря баланса, ключ да бъда успешна жена и успешна съпруга.

  1. „Обещавам никога да не ти позволя да забравиш колко много те обичам“

В продължение на предишната точка знам, че животът е луд и ние губим и забравяме много неща случайно. Но никога няма да забравя да ти припомням колко много те обичам и колко значим си за мен. И ще ти бъда благодарна и предана дори, когато ни изяждат негодувания и проблеми, аз ще ти показвам колко безценен си за мен.

  1. „Обещавам, че няма да загубя своята идентичност“

За да бъде щастлива и успешна връзката ни знам, че е важно двете лица да останат две лица. Знам, че сме обединени вече, че сме „нас“, „ние“, но ти обещавам да не губя от поглед надеждите си, хобитата си, мечтите си, защото знам, че ти се влюби в мен, именно защото съм това, което съм. Самостоятелното развитие е важно и за да съм сигурна, че ще растем като двойка, трябва да се развиваме като личности и отделно един от друг.

  1. „Обещавам да съхраня нещата вълнуващи“

Ще правя стъпки и действия, за да запазя искрата жива. Свещи, вани, почивки през уикендите без причина. Знам, че когато съм запалила огъня един път в душата ти, не мога просто да изляза и да очаквам този огън да гори. Знам и че не съм разгърнала пълния си потенциал по една или друга причина, но от днес нататък мой ангажимент е да се чувстваш винаги на топло с мен.

  1. „Обещавам, че ще направя всичко невъзможно, за нашите деца“

Знам, че в момента дори не подозираме какви предизвикателства ни предстоят в ролята на родители, но ти обещавам, че ще направя невъзможното за децата ни. Ще ги обичам, възпитавам и заедно ще ги направим хора, с които да се гордеем, а те да се гордеят с нас.

  1. „Обещавам, че ще приемам и те обичам напълно“

Ние всички имаме недостатъци. Ние всички носим несигурност. Всички ние имаме неща, които искаме да променим в себе си. Аз ти обещавам, че ще приема всички твои черти и ще ги обичам, а онези, които са разрушителни за светлото ти бъдеще, заедно ще преобразуваме в градивни.

Ще преминем всички мостове заедно с увереност, че винаги ще сме един до друг в мача на живота ти.

Защото ти обещах.

Коментари

comments