В природата на всяка жена е да привлича вниманието и да изкушава противоположния пол, а да го постигне може и със стил

Основен приоритет на всяка жена трябва да е да подчертае своите предимства и да се погледне със самочувствие в огледалото. Не се съдете строго за недостатъците си, такива липсват само на кориците на списанията, където крайният резултат е подложен на професионална обработка. Вие бъдете напълно естествена, носете прелестите си с усмивка и вложете старание в стила си, за да постигнете мечтаната изкусителна визия.

Несъмнено присъствието на качествено дамско бельо в гардероба ви е едно от основните оръжия за тази цел.

Обмислете какво е подходящо според пропорциите ви и действайте смело, след като вече знаете добре какво точно търсите. Това се отнася не само за сутиена, но и за модела на бикините.

Ако обичате да предизвиквате и да тържествувате със своята женственост, следните продукти са задължителни в списъка ви:

Дантелени прашки

Това са бикини, които разкриват достатъчно, за да се възхитите и сами на формите си. Няма как никой да остане равнодушен при тази гледка, но дори и когато не са на показ, те ще ви предоставят нужния комфорт и увереност през деня.

Дантелата като материя е силно препоръчителна, защото е красива, пищна и изящна – точно това, което ви трябва.

Бразилиани

Секси предложение за дамите, които ще се насочат към заместител на прашките. Ефектът ще е особено примамлив в зоната на ханша, а възможностите за висока или ниска талия са съобразени с индивидуалните ви предпочитания.

Безшевната бразилиана е изключително подходяща под официални тоалети, когато искате тя да остане незабелязана и да се радвате на усещането все едно сте без бельо.

Боксерки

Късите модели, наподобяващи панталонки, също могат да насочат фокуса върху фигурата ви, както и да се скрият под прилепнали дрехи, ако са безшевни. Висока или ниска талия изберете според модела на облеклото и изискванията ви в конкретния случай.

Повдигащ сутиен

Освен функцията да повдига, може да поръчате онлайн сутиен и с добавени подплънки. Това променя правилата на играта, но е факт, че ще изглеждате съблазнително, точно както си представяте да бъде във вечерта, която ви предстои.

В крайна сметка, дизайнерите неслучайно са го сътворили – възползвайте се от предимствата на сутиена, който ще очертае перфектно деколтето ви и може да си позволите по-изрязана рокля за партито.

Боди

Бодито е удачно в доста комбинации, когато имате намерение да сте с пола или панталон надолу, а в горната част търсите прилепнал и елегантен модел дреха.

Може да оставите на фантазиите всичко и да го сложите под вечерната си риза или тоалет, но за щастие има и варианти, които позволяват да се носят директно на показ.