Иновативните финландски уреди за рехабилитация DAVID Health вече са на разположение с пълната си линия в България – за това съобщиха от новооткрития медицински център MedFit Bulgaria.

MedFit Bulgaria отвори врати през месец май тази година с мисията да осигуряват физиотерапия и рехабилитация на световно ниво за пациентите у нас. По случай откриването си медицинският център предлага 50% отстъпка от всичките си услуги до края на май.

Какви са ползите от DAVID Health?

DAVID Health е водещ доставчик на иновативни решения за рехабилитация и управление на болката. Техните терапии и технологии предлагат набор от предимства за пациентите, включително:

Персонализирани планове за лечение: DAVID Health използва модерна технология за създаване на персонализирани планове за лечение, които са съобразени с уникалните нужди и цели на всеки потребител. Този персонализиран подход гарантира, че потребителите получават възможно най-ефективното лечение.

Подобрени резултати: Доказано е, че иновативните терапии на DAVID Health подобряват резултатите за потребителите, намаляват болката и подобряват мобилността и качеството на живот. Тяхната терапия с виртуална реалност, интерактивни системи за биологична обратна връзка и роботизирани екзоскелети са предназначени да помогнат на пациентите да постигнат възможно най-добрите резултати.

DAVID Health е в челните редици на иновациите в рехабилитацията и управлението на болката. Потребителите, търсещи ефективна и иновативна рехабилитация и решения за управление на болката, могат да се запознаят с уредите DAVID Health на www.medfit.bg

Какви услуги предлага MedFit Bulgaria?

От медицинския център обясниха, че използват SMART технологии за контролирано и безопасно третиране на индивидуалните оплаквания чрез DAVID Health за кинезитерапия и BTL за физиотерапия. Услугите, от които могат да се възползват потребителите са:

Рехабилитация при травми

Травмите са една от най-честите причини хората да търсят възможности за рехабилитация. Основни направления, в които MedFit Bulgaria предлага лечение, са при: спортни травми, битов травматизъм, следфрактурни състояния, дисторзии (навяхвания).

Апаратурата, с която разполага центъра, осигурява пълноценно възстановяване на всички травми, неизискващи оперативно лечение.

Ако се е наложило да бъде извършена оперативна интервенция, центъра предлага пред- и постоперативна рехабилитация.

 

Пост и предоперативна рехабилитация

Освен с иновативните технологии, екипът от специалисти на MedFit Bulgaria работи и за налагане на нова култура за лечение, образовайки потребителите си и техните близки за възможностти именно като тази – предоперативна рехабилитация.

У нас рядко се говори колко важна е предоперативната и постоперативната рехабилитация. Дори най-виртуозно направената операция не е ефективна по отношение на възстановяването на двигателната функция при липса на адекватна рехабилитация след това. Рядко се говори и за това, че предоперативната рехабилитация е подготовка, която значително скъсява периода на възстановяване.“ – споделят още специалистите на MedFit Bulgaria.

Освен рехабилитация при травми, пост и предоперативна рехабилитация, медицинският център предлага и: терапии при болки в кръста, изправителна гимнастика, програми за превенция на здравето и програми за активно дълголетие. Подробна информация за тях е представена на сайта на центъра www.medfit.bg

Как протича лечението?

Правилното определяне на състоянието, съобразено с индивидуалните особености на всеки човек са ключовия момент в пълноценното възстановяване на пациента. Преди да започне лечението се извършва преглед за определяне състоянието на потребителя и след това препоръчваме най-подходящото за него лечение.

То може да включва: TECAR или лимфен дренаж, електропроцедури, ЛФК с терапевт или терапии с уреди David.“ разказват от MedFit Bulgaria.

MedFit Bulgaria с гордост предлага на своите потребители възможността да се възползват от иновативните уреди на DAVID Health. За повече информация относно услугите и записванията, моля, посетете www.medfit.bg.