В съвременния свят все още съществуват възможности да се хвърли ръкавицата на силния пол и той да докаже способността си да преодолява препятствия

В търсене на правилния отговор на какво да подарим на мъж, трябва да излезем от стандартната рамка на мислене. Позволете на силния пол да докаже способността си да преодолява предизвикателства, да тества характера и границите на възможностите си.

Нужно ви е само бегло проучване на вкусовете на получателя и насока за вида на избраното приключение. Ако все пак се затруднявате да прецените кое да бъде, инвестирайте в подаръчен ваучер на стойност според бюджета си.

А следващите идеи ще се превърнат в подходящо вдъхновение, когато се опитвате да направите конкретния си избор:

Дрифт шофиране

За повечето мъже това е едно от любимите занимания, а да се впуснат в екстремно шофиране, ще е още по-интригуващо. 

Техниката, при която се стига до загуба на сцепление със задните гуми, предлага силни емоции по време на управление на возилото. Преживяването е под зоркото око на опитен инструктор, който ще въведе участника с кратка практическа подготовка.

40-минутното шофиране има потенциала да се превърне в незабравим подарък.

Гмуркане

Настъпва сезонът, в който има благодатни условия за морски спортове. Подводният свят е едно от забележителните и тайнствена места около нас, до които нямаме достъп в обичайното си ежедневие.

Ако мъжът до вас мечтае да опознае този цял един нов свят, да се потопи в морската шир, като същевременно да се натъкне на потънали древни цивилизации, изберете гмуркане край Стария град Несебър.

Офертата е изцяло подходяща за начинаещи и без никакъв опит в гмуркането, включително и за деца над 10-годишна възраст. Инструктажът се провежда от квалифицирани водолази, като включва и теоретична част преди старта.

Реална военна симулация

За всички фенове на екшън филмите и героите. Ако досега опитите са били само пред екрана на компютъра, вече може да предоставите симулация на военна мисия в условията на реалистична среда.

Играта е създадена от японски военни, с цел тренировка на армията. Днес тя се развива като спортно хоби, което доставя наистина високи нива на адреналин, в резултат на битката и стремежа за оцеляване.

Всички реквизити и наличието на реплики на съществуващи образци на бойни пушки, пистолети и картечници доближава максимално постановката до натурален екшън. Играта има принос и за развиването на рефлекси и навици, които могат да спасят човешки живот в критични ситуации.

Любопитно предимство е, че ограничение на продължителността в часове няма и тя се случва в градски условия, в сгради и терени, които са покрити, а лошото време не може да осуети организацията.