Unlimited+ тарифи за бизнес клиентите на Vivacom – без ограничение на скоростта за мобилен интернет

Мобилните планове вече са и с включен абонамент за Капитал PRO

08.02.2022 г., София – При активация до края на месец февруари на мобилни планове Unlimited 50+ и Unlimited 150+ за корпоративни клиенти на Vivacom ще бъдат с неограничена максимална скорост на интернет, достъпна до 30.06.2022 г., и ще включват редица специални услуги за бизнеса. Промоцията ще позволи на потребителите на двата плана да се възползват и от пълните възможности на 5G мобилната мрежа на оператора, която е най-бързата1 според анализ на Ookla®. Тя е и най-голямата в страната – с покритие в над 220 населени места и курорти2.

Мобилните планове Unlimited 50+ и Unlimited 150+ са специално създадени за корпоративни клиенти на Vivacom, защото осигуряват неограничена и надеждна комуникация за бизнеса. В тях са включени неограничени минути за национални разговори, SMS и MMS кратки съобщения, разговори в бизнес група, както и неограничени мегабайти за мобилен интернет на максимална скорост до месец юни. От януари към двата плана се добавя и абонамент Капитал PRO за целия срок на договора за пълен достъп до съдържанието на една от водещите бизнес медии у нас. Така бизнес клиентите на Vivacom ще могат да четат неограничено бизнес новини, анализи, класации на фирми, доклади за индустрии и друга полезна информация от корпоративния свят. Те ще имат възможност да правят и полезни справки за фирми и сектори в база данни на Капитал с финансови показатели и счетоводни отчети за над 200 000 компании от 2010 г. досега. Услугата Капитал PRO, достъпна на компютър, таблет и телефон, е създадена специално за бизнес потребителите и тяхното забързано ежедневие, за да бъдат информирани по всяко време за най-важните новини и събития от света на бизнеса, икономиката и личните финанси.

И двата плана за корпоративни клиенти включват също музикалната стрийминг платформа TIDAL, дигиталния портфейл Pay by VIVACOM и други услуги с добавена стойност като pCloud облачно пространство за съхранение на файлове. С тях бизнес абонатите получават достъп и до телевизионната платформа EON с над 60 канала, Arena Play, DiemaXtra и Max Sport Plus за шест месеца, а при Unlimited 150+ и достъп до HBO On Demand, отново за шест месеца.

Start typing and press Enter to search