Когато говорим за Acer Aspire R7 ние нямаме предвид поредния лаптоп с операционна система Microsoft Windows 8, а за една трансформираща се машина, чийто екран може да се върти в различни ъгли и позиции. Това е една чудесна възможност за всеки, който търси максимална доза удобство при работа, гледане на филми или пускане на презентации.

В светлината на прожекторите Acer Aspire R7

Гъвкавостта на Acer Aspire R7 се изразява в това, че машината с лекота се трансформира в таблет, класически лаптоп и дори в десктоп компютър. С леко докосване може да завъртите екрана на 180 градуса, така че да бъде удобен за гледане от всички в семейството.

Тъчпада на мобилното устройство е поставен зад клавиатурата, като производителя цели да увеличи използването на сензорния дисплей. Това е едно иновативно хрумване, което заслужава адмирации. Лаптопът се адаптира отлично към всяка една обстановка било то във вашия дом, офис и дори на излет сред природата.

Но нека обърнем малко внимание на конфигурацията, която ви дава максимум сила за работа с най-новите програми, игри или да сърфирате в глобалната мрежа. Освен 15,5 инчовия Full HD дисплей, Aspire R7 има Intel Core i5 процесор и шест гигабайта оперативна памет. Твърдият диск е с капацитет петстотин гигабайта, а операционната система е Microsoft Windows 8 64-bit.

Потребителите могат, да разчитат на четири вградени тонколонки по 8W и Dolby Home Theater v4 аудио система. За ваше удобство притежавате три USB порта, HDMI порт за връзка на външни монитори, Bluetooth за обмен на данни и WiFi за интернет подвизите ви.

Acer Aspire R7 ни грабна както си визия, така и с мощ. Побързахме да го подложим на тест, който издържа геройски. Препоръчваме го на всеки, който желае да почувства мощта на конвертируемите лаптопи към днешна дата.