ACER ASPIRE R7 – Гъвкав дизайн и сила

Когато говорим за Acer Aspire R7 ние нямаме предвид поредния лаптоп с операционна система Microsoft Windows 8, а за една трансформираща се машина, чийто екран може да се върти в различни ъгли и позиции. Това е една чудесна възможност за всеки, който търси максимална доза удобство при работа, гледане на филми или пускане на презентации.

В светлината на прожекторите Acer Aspire R7

Гъвкавостта на Acer Aspire R7 се изразява в това, че машината с лекота се трансформира в таблет, класически лаптоп и дори в десктоп компютър. С леко докосване може да завъртите екрана на 180 градуса, така че да бъде удобен за гледане от всички в семейството.

Тъчпада на мобилното устройство е поставен зад клавиатурата, като производителя цели да увеличи използването на сензорния дисплей. Това е едно иновативно хрумване, което заслужава адмирации. Лаптопът се адаптира отлично към всяка една обстановка било то във вашия дом, офис и дори на излет сред природата.

Но нека обърнем малко внимание на конфигурацията, която ви дава максимум сила за работа с най-новите програми, игри или да сърфирате в глобалната мрежа. Освен 15,5 инчовия Full HD дисплей, Aspire R7 има Intel Core i5 процесор и шест гигабайта оперативна памет. Твърдият диск е с капацитет петстотин гигабайта, а операционната система е Microsoft Windows 8 64-bit.

Потребителите могат, да разчитат на четири вградени тонколонки по 8W и Dolby Home Theater v4 аудио система. За ваше удобство притежавате три USB порта, HDMI порт за връзка на външни монитори, Bluetooth за обмен на данни и WiFi за интернет подвизите ви.

Acer Aspire R7 ни грабна както си визия, така и с мощ. Побързахме да го подложим на тест, който издържа геройски. Препоръчваме го на всеки, който желае да почувства мощта на конвертируемите лаптопи към днешна дата.

Start typing and press Enter to search