Бизнес идеи – създаване на онлайн Импорт / Експорт Указател

 

Подайте ръка в международния бизнес, като откриете онлайн внос / износ указател.

Преглед на бизнеса:

Издаване на указател за внос / износ възможности и фирми в печатен и електронен формат е в състояние да те направи богат, тъй като милиони начинаещи предприемачи по света са постоянно нащрек за приходи и възможности за бизнес. Достатъчно е да направите указател за внос/ износ, подреден по браншове, който включва информация за световни производители, търговци на едро и средства,
които се стремят да разширяват своите продуктови линии в чужди страни и нови пазари или физически лица и фирми, които искат да внасят определени продукти в своите региони. Определянето на такса, за да бъдат включени в указателя, както и продажба на места в указателя на хора, които търсят този вид ценна и потенциално печеливша информация и източници за контакт – това ще носи приходите в този вид бизнес.

Маркетинг

За привличане на клиенти във Вашия указател ще Ви е необходимо да търсите информация за производители и търговци, като след това изпратите, където е възможно електронни съобщения до тях за да им направите оферта. Тъй като това е тежка задача – да се обхванат стотици браншове и хиляди фирми, един добър първоначален старт за дейноста Ви ще бъде използването на маркетинг сайтове, които биха изпратили вашето послание до хиляди производители и търговци.

Start typing and press Enter to search