Ако си търсите някакъв силен и приятен аромат за нощни подвизи Pire Poison на Dior е точният парфюм за вас. Самото име трябва да ви подсказва, че аромата му е много остър и силен и е предназначен най-вече за интимни срещи или нощни партита. Тези неповторими парфюми излизат на пазара през 2004г. и от тогава са едни от най-търсените и обичани вечерни парфюми. Ако искате да омаете мъжа с който излизате на първа среща например това е идеалният аромат за вас. Разбира се за да бъде ефекта от омайването пълен трябва да съчетаете този невероятен парфюм с подходящата козметика. Тя трябва да е предизвикателна и очарователна, за да се съчетава по възможно най-добрия начин с парфюма.

Създателите на този неповторим аромат са трима видни парфюмеристи. Това са Карлос Бенаим, Доминик Ропион и Оливер Полже. Те по уникален начин са съчетали в това малко шишенце ароматите на жасмин, гардения, сандалово дърво, бяла амбра, бергамот, кедър, портокал и сицилианска мандарина.

Първоначално след като се напръскате най-силно се усещат връхните нотки на парфюма , а те са с аромати на портокал, сицилианска мандарина, бергамот и жасмин. След това идва ред да усетите сърцевината на парфюма с който сте се напръскали, а тя носи аромати на гардения и портокалови цветчета. След като мине известно време и сърцевината също започне да угасва идва ред на базовите аромати на Pure Poison, а те са сандалово дърво, кедър и бяла амбра.

Едно от най-важните предимства на този парфюм е, че той е изключително траен и изкусителен. Повечето мъже просто полудяват по този аромат. Проблема е, че някои жени не се чувстват комфортно носейки го, защото не отразява тяхната същност. Ако обаче аромата съответства на вашия характер и все още не сте пробвали този парфюм, няма какво да се замисляте. Парфюма се предлага на пазара в разфасовки от 30 мл, 50 мл и 100мл.