Всеки човек поне веднъж в живота си в притежавал поне един от многото световноизвестни маркови парфюми и със сигурност е останал очарован от тях. Те имат уникални аромати, с които завладяват всеки без значение пола. Когато използвате дълго време един и същи парфюм, той се превръща във вашата запазена марка, с който много хора ви разпознават и свързват. Ароматът им лесно се запомня и след това винаги когато половинката ви например усети същото ухание той си спомня за вас дори и да сте далеч от него. Много парфюми доказали своите качества се считат за класически аромати, а освен това са и най-продаваните и харесвани. Докато някои са едни от най-старите, но божествени аромати, други пък са по-нови, свежи и вълнуващи. Всеки един от тях си струва да притежавате.

212 Sexy от Carolina Herrera
Списание El съобщава, че парфюм 212 Sexy е един от най-желаните аромати в Съединените щати. Ароматът е вдъхновен от Ню Йорк, (оттук е и името, това е предишния код му код, 212) и е едно чувствено съчетание на гористи и цветни нотки. Не е нужно да живеете в Манхатън, за да ухаете и излъчвате съблазнителност. Дизайнер Carolina Herrera умело съчетава аромата на гардения и нотки на захарен памук с бергамот и розов пипер. Един чудесен подарък за всяка жена би бил подаръчния комплект включват парфюми и козметика от тази серия.

Lovely от Сара Джесика Паркър
Според Великобританския Daily Mail, аромата на прекрасна звезда Сара Джесика Паркър от „Сексът и Градът“ е един от десетте най-големи и продаваните парфюми на всички времена. Той е коварен, мускусен и интригуващ, но е достатъчно лек, за да се използва всеки ден. Основните нотки са лавандула и бергамот, средните на орхидея, а фините на бял кехлибар и кедър. Опаковката му е елегантна и ретро и не е нищо друго, освен на чудесна.

Които и от двата парфюма да изберете за подарък или за вас самите няма да сгрешите, защото аромата им ще ви омагьоса още с първите си нотки.