Парфюми Подходящи за Млади Момичета

Когато търсите парфюм за подарък на тийнейджърка или вие сте такава, парфюмерията може да се окаже малко натоварващо място. Ние ще ви помогнем да стесните окръга на търсене – това са някои от най-добрите парфюми за тийнейджърки.

Miss Dior Cherie Perfume от Christian Dior за Жени – флуртуващ и шик
Лесно може да се влюбите в това модерно ухание, което смесва младежки нотки с вечната елегантност на ароматните парфюми от Диор. Игривият аромат е и достатъчно шик. Той се постига от смесените ухания на мандарина, виолетки, жасмин с пачули, ягода и карамел.

Viva La Juicy Perfume от Juicy Couture – богатото момиче
Както бихте се досетили от името на парфюма, това е едно плодово-флорално ухание, което смесва горски плодове, мандарина, мед, гардения, жасмин, кехлибар, карамел, ванилия и сандалово дърво. Той е достаъчно луксозен за всяка възраст, но с точната доза младежка нотка сладост. Шишенцето декорирано с елементи от Juicy Couture също е доста впечатляващо.

Fantasy Perfume за Жени от Britney Spears – женствен и ободряващ
Каквото и да смятате за музиката на Бритни Спиърс, трябва да и бъде отдадено заслуженото за парфюмите, които пуска. “Фентази” е забавен и жив аромат, който е чудесен за дневна употреба. Червено личи, киви, кексчета, жасмин и бял шоколад смесени заедно дават младежкия аромат за тези, които обичат забавата.

Dolce & Gabbana Light Blue Perfume от D&G – свеж и игрив
Не прекалено натоварващ, това е един от тези маркови парфюми, които провокират щастие, както и са игриви и женствени по един свеж и искращ начин. Свежите нотки на цитрусово включват: ябълка, жасмин, бамбук и бяла роза, със следвкус на кехлибар в дълбочина. Перфектен е за пролетта и лятото.

Vera Wang Princess Perfume от Vera Wang за Жени – независим и игрив
Този парфюм има авантюристични и игриви нотки. Той смесва флорални и плодови ухания. Водна лилия, ябълка, портокал и кайсия, смесени с шоколад. Ако това беше десерт, със сигурност щеше да е най-вкусният. Като парфюм, той е невероятен за през деня – до голяма степен обещава да събере доста запитвания, за това на какво ухаете толкова добре.

Start typing and press Enter to search