Секс факти: Всеки иска да е отдолу

Манекенките са слаби в леглото

Малцината щастливци, имали шанса да спят с професионален модел, едва ли са останали много доволни. Според слуховете от световния шоубизнес манекенките са доста слаби в леглото и могат да се похвалят с количество, но не и качество.

Според сексолозите красивите жени не се напрягат много в леглото, а манекенките освен с красота се отличават и с големи претенции. Това съчетание е пагубно за добрите изпълнения в леглото.

„Преспал съм с много манекенки и всички се държат като роботи в леглото. Те винаги гледат в тавана и чакат всичко да свърши. Мислех си, че проблемът е в мен, но мои колеги са имали същия проблем. Просто тези момичета правят всичко по график и сексът е само едно не токова приятно изживяване за тях”, споделя по този повод холивудска звезда пред американско списание.

Жените се възбуждат от еротични книжки

Мръсните думи предразполагат дамите

Еротичните книжки са изключително възбуждащи за дамите според изследване на германски психолози. Според тях добрият еротичен роман е много по-въздействащ за жената, отколкото качествен порно филм.

„Добре подбраните еротични думи и една красива история предразполага дамата и тя е готова да се впусне в страстна авантюра. Много мъже са на мнение, че трябва да пуснат еротичен филм, но това е грешка. Визуалното пресъздаване на сексуални сцени стряскат нежния пол. Отидете на среща с един добър розов роман и той ще свърши работата вместо вас”, убеден е психологът Стефан Енке.

Всеки иска да е отдолу

Мъжете обичат да си полегнат и друг да им свърши работата

Американски сексолози направиха любопитно проучване по въпроса жените или мъжете по-често искат да са отдолу. Досега се смяташе, че на дамите се пада привилегията да си лежат по гръб по време на секс.

Резултатите от изследването показват, че и господата нямат нищо против да се излежават, докато техните партньорки се грижат за общото удоволствие. Цели 68 процента от анкетираните представители на силния пол са обявили, че предпочитат те да са отдолу.

Пак според същото проучване най-желаната и от двата пола поза си остава „задната прашка”. Анкетираните признават, че в напрегнатото ежедневие нямат време за изпробването на много сложни пози и затова се задоволяват с няколко добре познати сексуални техники.

Еротичните фантазии при мъжете и жените са различни

Мъжете винаги се стремят да превърнат въображаемото в реалност

Еротичните фантазии на мъжете и жените коренно се различават. Това съобщават американски учени, провели мащабно психологическо изследване сред двата пола.

Основна цел на тестовете е била да се изяснят различията в еротичните фантазии. Резултатите са публикувани в няколко научни списания по психология. Оказва се, че жените могат да достигнат много далеч във фантазиите си, но като правило нямат намерение да ги осъществяват на практика. Те често са театрализирани и остават само фантазии.

“При мъжете всичко е много по-просто. Техните еротични фантазии най-често са свързани с нови пози, нова техника на секса или нова партньорка – неща, към които мъжете се стремят да превърнат и в реалност”, твърдят учените.

Масаж или секс

Все повече мъже предпочитат да ги разтрият хубаво вместо да ги любят

Ог известно време насам учените предупреждават, че съвременните мъже все по-осезаемо започват да губят интерес към сексуалните ласки. Бързите коли, риболовът, футболът и редица други хобита отклоняват мъжкото внимание от най-важните му задължения.

Поредното доказателство за подобно обобщение е любопитна статистика на шведски сексолози. Те попитали 1000 мъже на различни възрасти как се забавляват с половинките си, когато децата си легнат.

Някои са отговорили, че играят карти, други зяпат филми със съпругата, но най-голям процент са предпочели масажите. И то не от еротичните, а здравите хубави разтривки, в които горката жена трябва да напрегне мишци, за да размачка любимия. Едва 20 процента от анкетираните са споделили, че ще използват свободното време за един качествен секс с любимата.

Start typing and press Enter to search