Секс съвети: Кога мъжката издръжливост може да се превърне в проблем

Съвременните мъже имат лесен достъп до секс и това ги прави по-трудни в леглото

 

Кои са най-големите мъжки притеснения, свързани със секса. Бързото омекване и преждевременната еякулация, веднага ще отговорят 99,9 процента от представителите на силния пол. А към какво се стремят всички. Към твърдост и издръжливост в леглото, разбира се.

Оказва се обаче, че мъжката издръжливост в леглото също може да бъде сериозен проблем, който да провали интимните отношения в една връзка. Според специалистите съвременните мъже имат лесен достъп до секс и това съвсем естествено ги прави по-трудни в леглото. От прекаленото задоволяване на сетивата някои мъже на практика не могат да свършат дори и да правят секс часове наред.

И тук, разбира се, отново се намесва съвременната медицина. Много фармацевтични компании изкараха на пазара медикаменти, които да ни подтикнат към по-лесна еякулация. Ако не искате да гълтате съмнителни качества, може да псе обърнете и към психолози, които са специализирани да помагат на хора с подобни проблеми. Техният първи и най-важен съвет е: Спрете порното и секса за един месец, за да усетите истинската тръпка от еротичните изживявания.

Start typing and press Enter to search