И бизнес дамите с отличие от Balkan Business Awards 2022

Общини и компании от балканските страни оспорват златните статуетки тази вечер в Банско

Като част от устойчивото развитие на бизнеса на Балканите жените имат важно значение в икономиката на региона, сочи журито на осмото издание на Балканските бизнес награди 2022.
Церемонията Balkan Business Awards 2022 , организирана от агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън, ще се състои на 25.03.2022 г. в 5-звездния СПА хотел Регнум в Банско.
Специализирала в САЩ и Китай козметология, за да повиши нивото на услугите, които предоставя в родния си град Струмица в Северна Македония, бизнесдамата Магдалена Христова е сред водещите експерти в козметичната индустрия в югозападната ни съседка.

Тя е дипломиран фармацевт и има завършен курс по козметология в Скопие. През 2001 г. тя открива козметично студио „Visage“, което е съществува повече от 20 години. Като съпруга и майка на две красиви деца, Магдалена продължава образованието си по козметология с множество курсове за нови техники за красота.

През 2018 г. Visage получи лиценз за образоване на студенти за получаване на призната от държавата степен по козметология. Този процес е от особено значение за новите поколения, които ще работят в сферата на козметологията.

Студиото работи с много нови техники като лицево лечение, ботокс, пълнители, bb glow,prx 33, и много други процедури за лице и тяло.

Най-мащабният бизнес форум на Балканите се организира с партньорството на Посолството на Република България в Прищина, Българската Търговско Промишлена Палата, Българо-Турската Търговско-индустриална Камара, Македонско-Българската Стопанска Камара, Българо-Македонската Търговска Камара, Бизнес Магазин Албания и други.

 

Start typing and press Enter to search