Бизнес идеи. Как да започнем бизнес за възстановяване на батерии

Откриването на това как да започнете бизнес за възстановяване на батериии, може да Ви предостави типа предприемаческа възможност, която може би сте чакали.
За природозащитниците, това е шанс да се възползват от зеления бизнес и технологиите. Знаете ли какво е необходимо, за да направите тази работа домашен бизнес?

При проучването за започване на собствен бизнес с възстановяване на батерии, струва си да се знае какво представлава този процес. Просто казано, един професионалист в тази област, обновява автомобилните, на водните корабчета, на голф количките и др. оловно-кисели батерии.Също така е възможно да се възстановяват батерии, необходими за медицинско оборудване, като инвалидни колички или хирургически апарати.

Като експерт във възстановяването, професионалистът получава стари батерии, които почиства и зарежда, а след това да ги тества. Търговците след това препродават крайния продукт с ограничена гаранция. Възможно е да се търсят клиенти, които искат възстановяване на специални батерии за свой собствен уред.

Друга алтернатива е да претърсваме автосервизи, бензиностанции и боклуци изхвърлени по дворовете за модели батерии, които могат да бъдат получени за най-ниска цена или дори да ни ги подарят. След възстановяване на батериите, да се продадат – води до голяма доходност, тъй като първоначалните разходи за закупуването им е сравнително ниска.
Как да започнете бизнес с възстановяване на батерии? Първи стъпки

За да започнете бизнес с възстановяване на батерии, ще е необходимо да закупите оборудване за тестване на батерията, обурудване за възстановяване, вероятно да премине някой специализиран курс на обучение ако възнамерявате да разгърнете мащабно този вид бизнес, за да можете да добиете необходимия лиценз, а също е възможно в зависимост от вашето местожителство да е необходимо лиценз от Общината.

В процеса няма влагане на части, основния акцент върху процесите на възстановяване е разтваряне на натрупаната киселина върху оловните плочи на батерията.

Няколко компании продават собствени формули за подпомагане на собствениците на фирми в тази стъпка. Въпреки че е трудно да се предскаже точно колко пари ще са необходими за този бизнес, като бюджет за започванеа (най-малко по отношение на разходите за оборудване),ще е справедливо да се предположи, че разходите започва от около $ 500 за един много малък бизнес.

Внимание! Възстановяването на батерии включва летливи химикали. Работникът се занимава с разяждащи киселини. Възможно е да пострадате от болезнени изгаряния на кожата. Небреженото поведение в работната среда, като пушене, може да доведе до експлозии. Бъдете внимателни, за да разберате химическите процеси, преди да излезете в този бизнес!

Ключови фактори за успеха в бизнеса с възстановяване на батерии

Маркетинг на бизнеса в зелени предприятия е задължително. Важно е да се обхванат всички видове батерии подлежащи на възстановяване, не само тези за автомобилите, но и тези на други превозни средства е ключов фактор за успеха. Другият подход е да се продава на дребно обновени батерии с ограничена гаранция, което няма да доведе до прекалено много връщане на продукта.

Обсъждане на бизнеса с хора занимаващи се с изкупуване на ненужни вещи, използвани автомобилни, а също и компании, доставчици на апаратура ползваща батерии, които могат да се възстановяват. Един добър пример е местното голф игрище с многобройните си електронни каруци. Рекламирайте на местно ниво в печата и онлайн.

Тъй като това е зелено предприятие, подчертава естеството на бизнеса чрез въвеждане на зелени панаири и обществени събития.

Идеи за разрастване на бизнеса

След като откриете как да започнете бизнеса с възстановяване на батерии и работите успешно в продължение на няколко месеца, сигурно ще помислите, че е време за разширява. Помислете за оборудване за възстановяване на никел кадмий, литий батерии.
Друга възможност за растеж включва разширяването в автомобилната област и ремонтиране или възстановяване на други компоненти, като помпи и части за двигатели.

Start typing and press Enter to search