5 типа дрехи, които задължително трябва да присъстват в детския гардероб

Детството е шарено и изпълнено с какви ли не приключения. Ежедневно! Добавете към тях редовните посещения в училище или детската градина, и става ясно, че ние родителите трябва да сме подготвени за всички преживявания на децата си. Ето защо повече от необходимо е да знаем, че в детския гардероб има облекло за всякакъв повод, а не само за всяко време.

В тази връзка, решихме да ви помогнем и да ви напомним за пет типа дрехи, които задължително да разполагате в детската стая. Ето ги и тях:

1. Дрехи за специален случай

Ако си мислите, че само вие имате нужда от такива, това съвсем не е така. Истината е, че повечето ви социални контакти и събития, на които присъствате, всъщност се дължат на децата ви. Не е ли така? Признайте си. Ако не нямахте деца на една и съща възраст, с най-добрата ви приятелка нямаше да можете да се виждате години наред. Да живеят детските рождени дни. А за тях вашата дъщеря и син имат нужда поне от една рокля на принцеса или сет деним панталон с готина риза.

2. Дрехи за преживявания сред природата

Тук е ваш изборът на какво да заложите. Трябва само да спазите едно важно правило: на детето трябва да му е удобно, а не на вас – перейки или търсейки перфектните и евтини детски спортни екипи за момчета или термо клин за вашата любопитна дъщеря, която обича да сяда на земята в гората и часове наред да изследва буболечките в периметър от 10 сантиметра.

3. Дрехи за дъжд

Непромокаеми дрехи са важна част от детския гардероб, когато времето навън се развали. Децата обичат да скачат в локвите и не се страхуват от това да се намокрят малко. За вас като родители обаче е важно да сте сигурни, че те ще бъдат предпазени от лошите метеорологични условия и доколкото е възможно – от настинките, които са резултат от играта навън в лошото време.

4. Колекция от много тениски за лятото

Тениските са комфортно облекло, особено за топлото лятно време. Докато тичат и играят на воля, лесно е тениските да се изцапат или дори скъсат. Затова е добре родителите да са подготвени с цяла колекция от тениски, за да имат винаги под ръка нова, с която да сменят предишната. Освен това, тениските могат са изключително универсални и могат да се съчетават както с ежедневни, така и с по-елегантни тоалети.

5. Преходни якета и елеци

Те са много по-удобни и важни, отколкото предполагаме. Истината е, че те се носят през онези неопределени дни, в които седите на терасата и дори второто кафе за деня не може да ви донесе идеята – с какво да облека това дете, защото след малко ще стане и трябва да го водя на детската градина, а не знам какво ще е времето? Точно за тези моменти, може да добавите един елек или преходно яке към тоалета и проблемът ви е решен.

А ако се чудите къде може да откриете качествени детски дрехи, препоръчваме ви да разгледате предложенията на Doniceta.com. Тук ще откриете огромно разнообразие на различни модели, за да изберете всичко нужно за гардероба на вашето дете!

Start typing and press Enter to search