Геймърският лаптоп Predator Helios PH3D15-71 на Acer със стереоскопична 3D технология вече е достъпен за предварителна поръчка. Това е първият геймърски лаптоп на Acer, който предлага стереоскопично 3D изживяване и може да се поръча от онлайн магазина на JAR Computers.

Лаптопът е част от серията Predator Helios и разполага с платформата SpatialLabs TrueGame, която добавя нова размерност в гейминга. С помощта на тази платформа, геймърите могат да играят и създават стереоскопични 3D игри без нужда от специални очила. Лаптопът може да бъде поръчан на цена от 6999 лв., а доставката се извършва до 60 дни след поръчката.

Predator Helios PH3D15-71 е оборудван с приложението SpatialLabs TrueGame, което предоставя на геймърите уникално стереоскопично 3D изживяване. Те могат да се насладят на над 50 популярни 3D игри, които са включени в каталога. С помощта на тази технология, сцените оживяват с детайли, помещенията изглеждат по-реалистични, а приключенията са по-вълнуващи, с плавни движения и без нужда от специални очила. Тази революционна визия се осъществява чрез комбинация от алгоритъм за проследяване на погледа, стереоскопичен 3D дисплей и технологии за изобразяване в реално време.

Лаптопът разполага с Intel Core i9 13900HX процесор и видеокарта NVIDIA GeForce RTX 4080, които гарантират вълнуващи 3D изживявания в реално време. Той също така е оборудван с 16GB DDR5 RAM памет и 15,6-инчов UHD IPS дисплей с микроскопични лупи от течен кристал, които могат да превключват между 2D и стереоскопично 3D изображение. Лаптопът разполага и с

два вентилатора, включително AeroBlade 3D от пето поколение, които помагат за ефективното охлаждане на системата. Той също така включва втечнена метална термо паста и технологията CoolBoost на Acer, които осигуряват по-добро топлоотвеждане и поддържат лаптопа студен по време на интензивни гейминг сесии.

Predator Helios PH3D15-71 работи с операционната система Windows 11 и разполага с мрежови адаптери Killer DoubleShot Pro и Wi-Fi 6E (E2600+1675i), които осигуряват бърз и стабилен интернет достъп. Лаптопът разполага с HDMI 2.1 порт, който позволява свързването му към външни монитори, Thunderbolt 4 и два USB 3.2 Gen2 порта, които осигуряват висока скорост на трансфер на данни и възможност за свързване на периферни устройства.

Този геймърски лаптоп от Acer предоставя уникално стереоскопично 3D изживяване на геймърите, които могат да се насладят на по-реалистични и вълнуващи игри без нужда от специални очила. С високата производителност, впечатляващия дисплей и иновативните технологии, Predator Helios PH3D15-71 е идеалният избор за тези, които търсят напълно имерсивно гейминг изживяване.