Как да подредите козметичната си тоалетка правилно?

Истината е, че вероятно това е едно от най-разредените или мръсни места, които винаги искате да изглеждат перфектно. Малките вещи обикновено са онези, които най-трудно се съхраняват, почистват, а и изхвърлят. Затова в днешната статия ще ви дадем съвети, как да подредите козметичната си тоалетка перфектно!

Премахнете всичко ненужно!

За да може да подредите вещите си на първо място трябва да премахнете всичко ненужно. Започнете като извадите продуктите от шкафовете и поставете плик на леглото, там сложете това, което имате. Така ще може да си дадете сметка, колко много продукти притежавате и истинската нужда от това да премахнете онези, които не се ползват.

Когато отделяте продукти преценете дали може да дадете някои на приятелка, или искате да ги дарите. По този начин няма да ви е неприятно чувството, че се разделяте с продукти, които могат да се ползват.

Изхвърлете другите, които са с изтекъл срок на годност или просто вече са много захабени и няма да препоръчате на никого. След това се заемете с продуктите, които сте оставили.

Почистете козметиката и заложете на органайзери!

Останалите продукти е добре да почистите внимателно и да обърнете специално внимание на четките, и гъбите за грим. След като всичко е изсъхнало и готово за съхранение е време да почистите и самите шкафове.

Органайзерите са страхотен метод за създаване на добра организация, затова ви предлагаме да се насочите към подходящите за вашето помещение. Изберете такива, които отговарят на размерите на шкафовете ви и на продуктите, които ще влязат в тях.

Когато сте готови се опитайте да минимализирате вещите, които остават на видно място, защото ще събират много прах и винаги ще изглежда сякаш е разредено.

Набавете си онова, което ви липсва!

В eterika.eu ще намерите страхотни продукти, които биха били перфектни за всяка тоалетка. Изберете различни видове етерични масла и масажни такива, с които да започва всяка ваша рутина на кожата.

Докато почиствате гримовете си е добре да имате нещо върху, което да запишете онова, което трябва да си купите. Ще забележите, че много от любимите ви продукти са с изтекъл срок на годност или просто искате да опитате нови. Затова записвайте и след това намерете най-добрите оферти, за да си ги набавите!

Опитайте да минимализирате продуктите, които употребявате, за да не се налага да изхвърляте толкова много. Необходими са ви няколко продукта за основата на лицето, хубави сенки в цветове, които ви харесват най-много. Продуктите за вежди са задължителни, заедно със качествена спирала и очна линия.

През пролетния сезон подредбата на вещите е много важна и ви препоръчваме да се заемете именно с тази на гримовете си и бялата козметика. Премахнете всичко ненужно и се отдайте да щателно почистване. Оставете си време за избор на органайзери и се насочете към правилната подредба. Не на последно място напазарувайте всичко, което смятате, че ви липсва, но се опитайте да поддържате колекцията си минималистична.

А вие използвате масажно масло за лице и кога беше последният път, когато се погрижихте за себе си?

Start typing and press Enter to search