Парфюма е неизмена част от ежедневието на един мъж. Дори и да не сме прекалено притеснени от това да разнообразяваме уханията, които ползваме, ние винаги имаме няколко парфюма. А логично е да има аромати, които да говорят за изтънченост. Това може да постигнете с много парфюми, но има и такива, които са знак за големи финансови възможност заради цените си.

Клайв Кристиан Номер 1 за Мъже

Дизайнерската къща на Клайв Кристиан е знак на престиж. От там идват някои от най-скъпите артикули на парфюмерийния пазар. За разбирачите номер едно е знак за скъпо, като аромата му е леко флорален, но и доста мъжествен.

Амбре Топкапи
“Топкапи” е един от тези парфюми, които още от пръв поглед излъчват богатство и изтънченост. С древногръцки мислител в елементите на шишенцето, то наистина ни връща в епохата когато парфюмите са били лукс – а и цената на това ухание доста се вписва в цялостната идея.

Клайв Кристиан Це за Мъже
Както вече споменахме – това е марката, която автоматично прави всеки свой артикул много скъп и луксозен. Първият вариант на този парфюм е бил дамски, но в последствие бива пусната настоящата версия, за която се твърди, че цели да представи на мъжете сензацията, до която жените успяват да се докоснат с плодовите си и свежи ухания. А това се постига именно чрез ухания на тубероза, жасмин, роза, теменужка, бергамот, кориандър.

Мъжкият “Kilian Straight to Heaven – Бял Крисал”
Уханието за мъжа, който излиза да пилее пари. За казино, дискотека или бар – когато го правите като богаташите това ухание ще допълва ситуацията перфектно. Уханието вдъхновено от бял ром напълно ще ви вписва в обстановката.

Серж Лютен е още едно име известно с скъпи артикули, като парфюмът за мъже от тази марка е изящен. От дизайна на опаковката няма как да не очаквате шедьовър, като и самото ухание е точно това – перфектният баланс между цитрусово и алдехидно.