Във Vivacom започват продажбите на съвсем скоро представените модели на Xiaomi – 12T и 12T Pro.

Феновете на марката могат да закупят най-новите смартфони от Xiaomi на специална цена и в комплект с безжичните слушалки Redmi Buds 3 Pro.
И двата модела се отличават с впечатляващите си камери, хипер бързото им зареждане и мощната батерия.

Xiaomi 12T и Xiaomi 12T Pro са смартфони с модерен дизайн, 6.67-инчов AMOLED дисплей и 1220 x 2712 пиксела резолюция. Защитени са от Corning Gorilla Glass 5. Xiaomi 12T е снабден е с 8-ядрения Dimensity 8100-Ultra процесор, а Pro моделът със Snapdragon® 8+ Gen 1. Хипер бързото им 120W зареждане осигурява пълен заряд на батерията, която е с капацитет 5000 mAh, само за 19 минути.
И двата модела са изключително подходящи за феновете на мобилната фотография с техните впечатляващи основни камери. Основният сензор на Xiaomi 12T е с резолюция 108 MP, а 12T Pro е първия модел на Xiaomi, който притежава 200-мегапикселов сензор. Освен тях на гърба им са разположени още 8MP ултраширокоъгълен сензор и макро сензор с резолюция 2MP. Предната камера и на двата смартфона е 20MP. Xiaomi 12T Pro притежава интересни функции като Xiaomi ProCut, ProFocus, Ultra burst.

Благодарение на тази професионална 200MP система за изображения, подкрепена от революционен хардуер и собствени усъвършенствани алгоритми с изкуствен интелект на Xiaomi, смартфонът Xiaomi 12T Pro осигурява превъзходни изображения с висока яснота, впечатляваща нощна фотография и бързо фокусиране. Те, заедно с редица други оптимизации, позволяват заснемането на фини детайли дори в условия на слаба светлина или при снимане на бързо движещи се обекти, без да се губи фокусът.

И двата смартфона предоставят отличните възможности за работа при слаба осветеност като осигуряват ясни и ярки снимки дори в обстановка с по-слаба светлина.

Xiaomi 12T в комплект с Redmi Buds 3 Pro може да бъде закупен на цена 34,98 лв. на месец на изпащане за 36 месеца, в комбинация с мобилен план Unlimited MAX.

Xiaomi 12T Pro в комплект с Redmi Buds 3 Pro идва на цена от 41,98 лв. на месец на изпащане за 36 месеца, с план Unlimited MAX.