Fujitsu е една от най-реномираните марки климатици днес. У нас тези климатици също намират своето място на пазара за домашна климатизация и постепенно печелят доверието на все по-голям брой потребители, търсещи добро съотношение между цена и качество. В тази статия ще поговорим за климатик Fujitsu ASYB 24LDC и ще обобщим някои от неговите характеристики, които имат за цел да подобрят комфорта в нашия дом.

Климатици Fujitsu ASYB 24LDC са сред най-добрите продукти на японската компания. Те представят климатичните решения от висок клас, предназначени за по-претенциозни и заможни клиенти, които не желаят да правят никакви компромиси при осигуряване на домашния си уют.

Fujitsu ASYB 24LDC е инверторен климатик, който интегрира най-съвършените технологии в областта на енергийната ефективност. Това резонно ни позволява да редуцираме значително разходите по покриване сметката ни за ток като така на практика покупката на подобен тип климатици се оказва не просто разход, а инвестиция със сериозна възвращаемост. Ако наистина решите да инвестирате в този климатик, ви препоръчваме да го направите от сайта.

Характерен за тези климатици е широкият диапазон на работа в най-различни климатични условия. Той може да се справи с отопление на помещение от 60-70 квадратни метра при външни температури от -20 до 24 градуса. Fujitsu ASYB 24LDC съумява ефективно да охлажда същото помещение при температурна амплитуда от -10 до 42 градуса по Целзий.

Една от функциите, които си струва да се спомене, когато говорим за климатици Fujitsu ASYB 24LDC Plasma е тази за автоматичен рестарт. Тя позволява на климатика да поднови своята работа от там, до където е спрял при внезапно прекъсване на електрозахранването и неговото възстановяване.

Ябълково-катехиновият филтър за пречистване на въздуха, вложен при проектирането на климатици Fujitsu ASYB 24LDC от своя страна гарантира отстраняването на фини прахови частици, алергени и вредни микроорганизми, незабележими с просто око. Тихата работа на този модел климатици е още един сериозен аргумент в полза на неговата покупка, който да гарантира общото потребителско задоволство и домашен уют за нас и нашите близки.