Уникалната визия на флаерите е свидетелство за тяхното качество. Благодарение на тези наглед обикновени листчета вие може да реализирате една добра рекламна кампания, която да ви донесе множество потенциални клиенти и продажби. Разбира се, за целта е нужен професионален дизайн и разпространение на флаерите в различни точки на вашия град.

Флаерите имат куп предимства пред много други рекламни материали и ние ще споменем основната част от тях в тази статия. Препоръчваме ви да поръчате двустранни пълноцветни флаери в София. И така нека видим кои са съществените плюсове на този вид реклама:

Флаерите са сред най-евтините начини да рекламирате вашите продукти и услуги. Те се раздават бързо и имат голяма ефективност, което ги прави ваш незаменим помощник.
Рекламните листовки се раздават бързо и дават възможност на получателите да преценят дали си заслужава посещението на вашата фирма. Те могат да споделят флаера с роднини, познати и приятели.
Пълноцветните флаери имат красива визия, която бързо пленява клиентите. Публикуваната информация е достатъчна, за да предизвика интерес у всеки потребител и последния да се свърже с вас.
Освен за реклама на фирми, флаерите могат да бъдат използвани за отправяне на послания, промоции и намаления. Широкото им приложение е голям плюс за всички фирми и/или организации.
Различните видове флаери могат да се съхраняват от клиентите за по-дълго време. Целта е да не се забрави вашата услуга и евентуално да бъде използвана отново.
Разбира се, има и още много предимства, които можем да споделим относно флаерите. Най-важните от тях публикувахме по-горе, а сега ще разгледаме какви са възможностите потребителски реакции.

Голяма част от хората четат внимателно рекламата във флаерите, които получават на улицата или по пощата и често ги запазват в случай, че им се наложи да използват описаните в тях услуги и продукти. Други пък директно звънят на описаните телефони, за да се възползват от офертите, които дадена фирма дава.

Естествено, съществува една малка част от обществото, която директно изхвърля флаерите в коша. Обикновено това са хора, които дори не поглеждат съдържанието на рекламния материал и действат първично.

Длъжни сме да отбележим, че добрия флаер притежава красив дизайн, който пленява окото. Ако листовката е черно – бяла и едностранна, то едва ли ще има голям успех. Цветните решения с печат от двете страни са препоръчителни, ако търсите добри резултати и интерес към офертите на фирмата ви.

Ако се свържете с нас вие ще получите възможност за безплатно разпространение на флаери за района на София – Околовръстен път. При положение, че желаете да разнесете материалите в други квартали, услугата се заплаща допълнително според тарифите на фирмата. Редом с това ще получите пълен отчет относно местата, на които са раздадени флаерите ви.

Сами разбирате, че печатната реклама все още е актуална и притежава множество положителни качества. Не пренебрегвайте възможностите на малките и симпатични флаери и листовки, защото те могат да свършат дори повече работа от едно скъпо представяне на бизнеса ви в медиите, като телевизия, радио или интернет.