Уличен шоумен и Услуги с балони в чужбина, пък и у нас

Имате изключитен талант и искате да правите пари независимо?

Опитайте с тази идея.

Много разпространено в чужбина, пък и у нас…

 

Преглед на бизнеса

 

Уличен шоумен

Притежавате ли специален талант във развлеченията, като мим, жонглиране, или ходене на кокили? Ако е така, може би трябва да имате предвид, че можете да приложете успешно таланта си на улицата, като професионален артист, тъй като мнозина по този начин редовно печелят повече не млко пари на седмица, а най-доброто от всичко е че приходите идват под формата на пари в брой.

Да станеш изпълнител на улицата е лесно. Все пак, има два потенциални недостатъка при тази уникална услуга за развлечения като бизнес.
Първият недостатък е, че много улични шоумени редовно пътуват до мястото, където туристите са там в зависимост от сезона. Въпреки, че това не може да бъде препятствие за всички искащи да се занимават с тази дейност, може да бъде сериозен проблем за кариерата или за тези които имат семейство. Вторият потенциален проблем е, че много общности в САЩ и Канада започват да регулират уличните изпълнители чрез издаване на лицензи или разрешения за провеждане на представления и като цяло разрешителните се издават на основа лотария, така че изследванията са изключително важни.

 

Услуги с балони

С инвестиция не много голяма можете да започнете на непълно работно време услуги с балони и да правите големи печалби през почивните дни и по време на празници. В зависимост от своите цели и амбиции, може дори да развитете това в доходоносен бизнес на пълен работен ден през цялата седмица превръщайки го в действащо доходоносно предприятие.

Корпоративни събития, гранд приеми, рождени дни на децата, специални поводи, деления, продажби на търговци, сватби и събития на общности – търсенето на балони е гигантско и непрекъснато се разраства. Маркетинга се постигната най-добре чрез създаване на основна подробна брошура описваща вашите услуги и цени.

Разпределете бизнеса си на сфери – проекти за сватба, детски магазини, ресторанти, банкетни съоръжения, дневни центрове за грижи и фирми за обществено хранене. Има и много производители на балон и принтери, които предлагат потребителски услуги за печат върху балони, така че можете да продавате директно на предприятията, които искат да рекламират продажбите и специални събития с техните имена и логота на балони.

Голямото увеличаване на приходите от услуги включва допълнителна услуга за почистване, знаменца и аранжиране на обстановка за събития, услуги по планиране, по-специално за рождени дни на децата. Ще ви трябва надежден транспорт и основно оборудване, както и хелий цистерни за газ за пълненето на балони и въздушни компресори за взривяване на балони с въздух. Но не се притеснявайте – този тип оборудване е евтино за покупка или наем и лесно достъпни във всяко общество.

Start typing and press Enter to search